Utställare som syns på mässan

Process, påverkan och planering

En mässa är ett utmärkt tillfälle att träffa samarbetspartners, branschkollegor (aka konkurrenter), kunder och att ”ta tempen” på era hjärtefrågor.

För att få ut så mycket som möjligt av mässan är det viktigt med en tydlig målsättning, att tänka igenom och planera hela processen och hitta just era bästa möjligheter till påverkan.

Även komplexa erbjudanden kan förpackas stilrent

Eftersom mässor är ganska dyra att delta på är det lätt att tänka att ”det räcker med en roll-up, huvudsaken är att vi är med”. Många gånger är det i sådana fall bättre att bara gästa mässan som besökare och samla lärdomar inför nästa år.

Mässor är ett myller av intryck och om er monter inte syns i det myllret är närvaron i värsta fall kontraproduktiv. Att skapa en snygg monter och mässnärvaro som gör jobbet kräver erfarenhet. Du behöver också en plan för aktiviteterna i montern.

Starkt och sammanhållet intryck

En snygg monter är en tydlig monter med ett sammanhållet budskap. Vi på Bridget hjälper ofta våra kunder med mässor och vi är vana vid att ta fram effektiva budskap. Vi har ett stort nätverk med allt från duktiga monterbyggare till de bästa tryckerierna.

Ta kontakt med oss om du har funderingar på nästa mässa. Gärna i god tid, det brukar löna sig.

Monter från sidan
Besökare på mässan

Bilderna i det här caset visar vår kund Euromekaniks monter på mässan Processteknik i Göteborg, 2022. Bilderna har Fotograf Christoffer Duff tagit. Monterdesign och byggnation av Amsell.

Tips och förslag om hur du kommunicerar i samband med mässor: