Hemlarm utan skrämselhicka

X2 Wireless har lång erfarenhet av IoT-lösningar för att öka trygghet, effektivitet och förutsägbarhet för kommunala och privata fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar. Vi har hjälpt till med koncept, design, budskap och landningssida när de nu lanserar en paketlösning för hemmabruk – hemlarm och brandskydd för dig som bor i lägenhet, radhus eller villa.

Sverige behöver ett bättre och billigare hemlarm

Ett smart, trådlöst och effektivt hemlarm och brandskydd för dig i lägenhet, radhus och villa. Vi har byggt det med all vår kunskap från flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Snygga produktbilder som vi tagit fram tillsammans med en 3D-grafiker.

Samlat och presenterat på en säljande landningssida

X2 Wireless är raka och schyssta, något som sticker ut i en bransch där löften, prisuppgifter och villkor ofta är otydliga. Fokus för kommunikationen är att på ett enkelt sätt få fram vad X2 Home är, vad ett hemlarm och brandskydd faktiskt kan göra, och att den samlade erfarenheten från X2 Wireless arbete med kommersiella fastigheter ligger till grund för utvecklingen av ett prisvärt och kvalitativt baspaket för privathem.

X2 Home är ett trådlöst hemlarm och brandskydd som kan kopplas direkt till larmtjänst och SOS Alarm. Enheterna kommunicerar med varandra, krypterat och över LoRa (ett slags omfattande WiFi för smarta enheter). Allt administreras enkelt i den egna appen.

Budskap och konceptet som vi har tagit från har vi sedan gjort ut på banners, landningssida och produktsidor.

Landningssida för X2 Home – nästa generations hemlarm

Banners och budskap