Mariam Nordström

Copy

Arbetsuppgifter

Jag skriver texter, sätter tonen på innehållet, formulerar budskap – ja, allt det våra kunder vill och behöver kommunicera och som i sin tur genererar någon typ av handling. Jag skriver allt från kortare inlägg på LinkedIn till all text du ser på en hemsida.

Bakgrund

Jag har arbetat som konsult inom kommunikation i många år och samlat på mig en hel del erfarenhet från flera olika branscher – allt från detaljhandeln till skolväsendet, från mindre start-ups till stora internationella bolag. Jag är så glad att jag ”hittat hem” som copywriter hos Bridget, där jag kan fokusera på det jag gör bäst – kommunikation och textförfattande.

Vad är roligt med ditt jobb?

Framförallt goda samarbeten! Jag blir även extra glad när jag lyckas göra komplexa budskap lättförståeliga (det ligger nära hjärtat att bidra till ökad förståelse människor emellan). Dessutom är det tacksamt att få jobba med kunniga och härliga människor!

Annars då?

Jag är en växtälskare och trivs nära naturen. På senare tid har jag även utvecklat ett intresse för bonsaiträd, och hur man bäst beskär och trådar dem. Titt som tätt målar jag på canvasduk… Ah! Vi får ju inte glömma mitt enorma musikintresse! Hjärtat klappar lite extra för soul/blues och diverse subgenrer – nästan alla växter hemma är döpta efter gamla musiklegender 🙂