Sofia Hammarin

Produktionsledare

Arbetsuppgifter

Jag håller ordning och reda på projekt och team. Ser till att vi levererar det vi ska när ska och uppdaterar kunden under arbetets gång. Jag stöttar mina kollegor i projekten och hjälper till att prioritera mellan arbetsuppgifter. Mitt mål är alltid att ge dom förutsättningar som krävs för att alla ska kunna göra sitt jobb på bästa sätt.

Bakgrund

Jag har arbetat i kommunikationsbranschen i drygt tio år med en bakgrund som grafisk formgivare. Under dom senaste fem åren har jag jobbat som produktionsledare för både små och stora kunder, i Sverige och globalt.

Vad är roligt med ditt jobb?

Jag älskar att lösa problem! Att leverera något efter en krokig väg till resultatet känns alltid lite extra bra. Och att får arbeta med begåvade kollegor som lär mig saker där vi tillsammans gör bra grejer för våra kunder.

Annars då?

Mina absoluta favoritdagar är när jag tillsammans med min man packar ner vår dotter i vagnen och tar en promenad eller löptur i skogen. Vi lagar mat tillsammans när vi kommer hem och avslutar dagen i soffan framför en serie, medan jag virkar något kul (just nu frukt eller grönsaker till mitt barns leksakskök). Dessutom ska vi också börja renovera vårt ”nya” 60-talshus lite lätt. Ser mest fram emot att få bort väggen mellan kök och vardagsrum och när gymmet är klart i garaget.