Vi växer och behöver dig, en kreatör med idéer och erfarenhet. Du blir både spets och förstärkning hos oss, med varierande uppdrag från konceptutveckling till UX-copy, strategier och slagkraftiga rubriker. Du älskar att skapa och förvalta varumärken, och varvar det med “vanliga” texter, manus och storyboards.

Vi är Bridget – en design- och kommunikationsbyrå som startade 2015. Vårt fokus är varumärke, design och engagerande innehåll. Vår ibland nördiga nyfikenhet har gjort oss till Göteborgs bästa byrå för bolag med krångliga eller tekniska produkter som vill nå ut bredare. Men vi har så klart en bredd av kunder som vi gör många olika saker för. Helhetstänk och strategiskt arbete, stora och små webbprojekt, innehåll till allehanda kanaler, manualer, illustrationer och trycksaker.

Vi tror att du:

  • Har erfarenhet av att jobba på byrå, i tight kreativt samarbete med exempelvis en AD
  • Besitter förmågan att skifta fokus och sätta dig in i en variation av kunder och projekt av olika storlek
  • Har relevant utbildning och är välbekant med varumärkesarbete
  • Arbetar på svenska och engelska

Vi ser gärna att du är en kommunikativ person med ett kreativt sinne. Du visar gärna upp dina idéer och är bekväm att presentera saker inför kunder. Du har talang och tålamod för det skrivna ordet och kan skapa målgruppsanpassad, säljande och engagerande text. Du har ett öga för detaljer, är nyfiken och håller dig uppdaterad på trender.

Människor på Bridget som jobbar

Som copy hos oss vill vi att du:

  • Skriver och förarbetar korta och långa texter, kanalanpassat och med olika syften och målgrupper
  • Arbetar tillsammans med vår art director för att stärka och ta fram strategiska varumärken
  • Jobbar fram idéer, struktur och budskapshierarki, i team och på egen hand
  • Läser och ger idé- och språkmässig feedback på andras texter och koncept
  • Är med och formar copywriterns framtida roll (det händer ju en del på området)

Hos oss får du flexibla arbetstider och en arbetsplats mitt i stan, fast lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättningar. Detta är en heltidstjänst med ömsesidig ambition om provanställning. Några av medarbetarna på Bridget är delägare i byrån. Det är givetvis en möjlighet som ges även till nya anställda.

Skicka ditt CV och din ansökan till jobb@wearebridget.com där du också skriver ett par rader om varför du vill jobba tillsammans med oss. Vi är på semester till mitten av augusti och kommer gå igenom ansökningarna tillsammans då.

Om du har frågor innan du skickar din ansökan kan du ringa Sofie Sandén som är projektledare och kundansvarig hos oss: 0723000134.