Grafisk profil för gunnar arkitekter

gunnar arkitekter är det lilla, engagerade arkitektkontoret som sätter stort värde i ett nära samarbete med sina kunder.

gunnar arkitekter startades av Anders Erici, en erfaren arkitekt med många år i branschen. Anders Erici älskar sitt arbete och ville starta ett personligt arkitektkontor som arbetar nära sina kunder. En engagerad arkitektfirma som bygger relationer, samarbeten – och vackra, funktionella byggnader som håller i generationer framöver.

Bridget fick i uppdrag att designa en logotyp och en enklare grafisk profil.

logotyp i form av ett gement g

Logotypen

Kvinnlig sirlighet med böl jande former står i kontrast till ordet Gunnar och bildar en spännande helhet. Den lilla kroken i hörnet på bokstaven g har smitit iväg och blivit en egen punkt.

logotyp i vitt och svart

Färgpalett

Färgskalan är mättad och jordnära. Kraftfulla och harmoniska färger skapar en mänsklig och varm palett.

palett gunnar arkitekter

”Det märktes direkt att Anders är noggrann med det estetiska. Han vet att det är viktigt att varumärkesbyggandet blir bra, och vi tar det bit för bit, i takt med företagets behov.”

Annika Modigh
Art Director, Bridget

exempel gunnar arkitekter logotyp

”Det har verkligen varit ett givande samarbete! Det är ju mycket att hantera när man startar företag och den här processen tillsammans med er är så mycket större än “bara” den grafiska profilen. Tack!”

Anders Erici,
grundare av gunnar arkitekter