Webb

På Bridget hjälper vi er att skapa tydliga, snygga och användarvänliga webbplatser. Vi kan både bygga hemsidor från grunden eller vässa- och underhålla den du redan har.

När vi bygger eller förbättrar en webbplats anpassar vi design, layout och funktioner efter verksamhetens mål och syfte. Vid underhåll uppdaterar vi innehåll, analyserar data och engagerar dina befintliga kunder samtidigt som vi lockar nya.
Hemsidans design, innehåll, tonalitet ska matcha varumärket och anpassas efter målgruppen, det är avgörande för att kommunicera rätt budskap och nå fram.

I vårt team finns gedigen kunskap om e-handel och vi vet vad som attraherar potentiella kunder och skapar konvertering.

Många av våra kunder tar hjälp av oss för att uppdatera hemsidan löpande. Det är en bra investering för de företag som vill lägga fokus och kompetens på annat. Genom att
kontinuerligt sökmotoroptimera webbplatsens texter och innehåll ser vi till att era potentiella kunder hittar er när de googlar.

Ta hjälp av oss om du vill bygga- eller slipa din webbplats, öka konverteringen eller exponeras för fler potentiella kunder.

Vill du bygga- eller slipa din webbplats, hitta konverteringsåtgärder eller öka din synlighet?

Vill du också vässa din webbplats?Kontakta Sofie!

Sofie Sandén

Projektledare och kundansvarig

Jag försöker ha koll på var vi ligger i projekten, när vi ska leverera och vad. Om vi saknar något från våra kunder som vi behöver för att komma fram, då är det jag som tar kontakt. Jag har givetvis koll på om det finns några nya uppdrag vi kan passa in i och träffar kunder.