Engagerande innehåll

När ni kommunicerar med era kunder, oavsett kanal, behövs innehåll. Ibland kallas det content, vilket är samma sak fast på engelska.

En hemsida är tom om den inte fylls med innehåll. Samma sak med ett Instagram- eller LinkedIn-konto. För att innehållet ska stärka och marknadsföra din verksamhet är det viktigt att det är relevant och skapar värde för din kund. Innehållet ska gärna engagera och uppmuntra till något – att lära sig mer, att förstärka en relation, att ändra ett beteende.

Vad vi gör:

  • Copywriting
  • Bild & Illustration
  • Animationer & infografik
  • Film
  • Innehållsmarknadsföring & Sociala medier
  • Ljudproduktion
  • Workshops
  • Digital och analog annonsering.

Vill du få hjälp med att ta fram relevant, värdefullt och engagerande innehåll till din verksamhet? Läs mer om våra områden, eller kontakta oss nedan!

Copywriting

Copywriting handlar om att skriva text som som engagerar, som säljer, som får hela marknadsföringsidén att hänga ihop. Vi skapar intresseväckande texter som når fram till mottagaren oavsett om det är en spännande artikel eller en produktmanual. Vi har en särskild plats i våra hjärtan för text och språk. Vi skriver bland annat blogginlägg, produkttexter, nyhetsartiklar, pressreleaser, informationstexter eller storytelling.

 

Sociala medier och innehållsmarknadsföring

Digitala- och sociala kanaler kräver genomtänkt och strategiskt innehåll för att skapa och bevara en röd tråd i kommunikationen. Innehållet – som inkluderar text, bilder och filmer – ska anpassas efter valt forum och målgrupp. För att väcka uppmärksamhet är det dessutom viktigt att innehållet skapar interaktion och engagemang hos målgruppen. Det strategiska innehållet ska bidra till spridning av varumärket och igenkänning. Vi på Bridget hjälper er att analysera vilka digitala- och sociala kanaler ni ska fokusera på och vilket innehåll ni ska använda er av. Vi kan dessutom underhålla era digitala kanalerna för att avlasta er. Vi tar fram strategiskt innehåll till bland annat till bloggar, Instagram, Facebook och LinkedIn.

Digital och analog annonsering

Precis som innehållsmarknadsföring kräver annonsering genomtänkt innehåll. För att få mottagaren att agera på ditt budskap behöver kommunikationen vara enkel att förstå och innehålla både tydligt- syfte och uppmaning. Du behöver dessutom veta vem din mottagare är, vad den är intresserad av och hur hen beter sig, för att annonsen ska få en så kraftfull verkan som möjligt. Vi på Bridget hjälper dig att skapa effektfull annonsering kopplat till ditt mål, oavsett om du ska driva en analog eller digital kampanj.

 

Bild & illustration

Kommunikation förstärks med bilder. Texter och budskap blir mer lästa, förstådda och mer delade om de är bildsatta. Därför är relevanta, välkomponerade och snygga bilder viktigt för alla som vill nå ut med sin kommunikation, oavsett bransch. Vi fotograferar både ute och i egen studio, och illustrerar ofta.

”Samarbetet med Maria är fantastiskt, det finns en stor språklig begåvning som är lätt att se. Det är inte alltid lätt att sätta sig in i andra branscher och skapa text som både är lätt att förstå och som stämmer överens med tonaliteten hos målgruppen.”

Susannah Eriksson, Redpill Linpro

Ljudproduktion

Vi på Bridget har gedigen erfarenhet av podd- och radioproduktion. Vi kan hjälpa till i ljudproduktionens samtliga stadier. Från manusarbete, programbyggnad och röstcoachning till faktiskt inspelning, redigering och spridning. Vi skapar en högkvalitativ ljudproduktion och hjälper dig att anpassa kommunikationen efter ditt budskap, målgrupp och önskade resultat.

 

Workshops

Är det dags för en workshop? Vi anordnar och håller i workshops och kreativa möten. Vi tar oss an era utmaningar, lyfter era idésprutor, lägger fokus på problemlösningar och håller lämpliga övningar kopplade till er workshops syfte. När vi anordnar er workshop tar vi rollen som processledare. Vi planerar, strukturerar och guidar er genom er workshop från början till slut. Ett sådant upplägg ger er mer tid till att fokusera på det som faktiskt är viktigt; varandra och er verksamhetsutveckling.

Film

En film säger mer än tusen ord. En film kan vara en intern hälsning till medarbetarna, en introduktion på en arbetsplats eller en effektfull presentation till hemsidans startsida. Under er filmproduktion hjälper vi till att avgöra vilket innehåll som är relevant och hur det ska kommuniceras för att budskapet ska nå fram till- och ge rätt intryck på mottagaren.

 

Animationer och infografik

Illustration, CGI och infographics – rörligt material som film, stilla i presentationsmaterial eller på webb. Animationer och infografik kan användas för att förklara komplex information, statistik eller processer. Det kan till exempel vara en avancerad teknisk lösning eller en ny beslutsväg som ska förklaras. Genom animationer och infografik skapar vi iögonfallande innehåll, visualiserar kommunikationen och hjälper dig att nå ut med det budskap som du vill förmedla.

Vill du veta mer? Kontakta Maria!

Maria Peterson

Copy och innehållsproducent

Jag skriver allt som ska kommuniceras, och det kan bli en hel del. Det kan vara kärnfulla förklaringar till produkter och tjänster, blogginlägg som förklarar nyttan med produkter på ett kul och läsvänligt sätt, långa intervjuer med personalen, svängiga inlägg på sociala medier eller bara ett litet klickbart ord på en hemsida. Stort och smått, långt och kort.

Vill du veta mer? Kontakta Maria!

Maria Peterson

Copy och innehållsproducent

Jag skriver allt som ska kommuniceras, och det kan bli en hel del. Det kan vara kärnfulla förklaringar till produkter och tjänster, blogginlägg som förklarar nyttan med produkter på ett kul och läsvänligt sätt, långa intervjuer med personalen, svängiga inlägg på sociala medier eller bara ett litet klickbart ord på en hemsida. Stort och smått, långt och kort.