En av Bridgets vassa kreatörer heter Ella Frödin, grafisk designer och illustratör. Hon är extra förtjust i projekt där hennes illustrationer tillför unik och kreativ touch.

”Det kan vara att illustrera instruktioner till en manual, berätta något med infografik, ta fram snygga mönster eller att göra kund- och brand-anpassade illustrationer och grafiska manér,” säger Ella.

Ella har gjort interna illustrationer för Redpill Linpro.

Illustrations- och mönstermanér för AI Sweden.

Ella skapar en mängd olika grafiska produkter, från att animera och klippa LinkedInfilmer till att förbereda material för tryck eller digital distribution. Många av de roligaste förfrågningarna ligger utanför vad man först kanske kommer att tänka på, men där en kunnig designer gör stor skillnad mot att använda mallar eller generiska färdiga lösningar:

”Man kanske inte tänker på att man kommunicerar med sina kunder på så många olika sätt – varumärket och varumärkets värden förmedlas inte bara på stortavlor och hemsidor utan också på omslag till podcasts, i nyhetsbrev, på kontorets väggar och i offertmallar och powerpoint-presentationer. När vi tar fram kundanpassade och unika mallar för exempelvis sociala medier kan du själv ändra text och bilder, men uttrycket blir konsekvent och hänger samman över tid,” förklarar Ella. Det är exempel på tjänster som vi på Bridget erbjuder för att hjälpa företag att stärka sin image och samtidigt effektivisera sina processer.

Ella är särskilt stolt över arbetet med mer komplexa projekt, som att skapa illustrationer för en kunds nödlägesmaterial.

Illustrationer, Ella Frödin | Bridget/Acre

”Det kändes bra att göra något som är viktigt på det sättet, och jag är stolt över vårt jobb. Det är också ett exempel på att saker som måste finnas och som kan vara livsavgörande, ofta kan göras enklare, tydligare och faktiskt ändå vara snygga att se på,” säger hon.

Ellas drömprojekt handlar annars om förpackningsdesign.

”Det är något speciellt med förpackningar. Både utmaningen i att de är 3-dimensionella och att det är något fysiskt som man kan ta på gör att det känns extra kul,” säger hon.