Det kan kännas läskigt att anlita en byrå, vi förstår det. Det är inte alltid lätt att veta vad man kan förvänta sig eller vad man kan ställa för krav. För att inte tala om prislappen, kommer min budget att räcka till en ny hemsida?

Här är några svar från oss på Bridget som förklarar hur vi jobbar med våra kunder.

Vad kan en varumärkesbyrå hjälpa mig med?

Vi hjälper dig att bygga ett starkt varumärke. Vi är experter på att se och lyfta fram det som är unikt och bra med ditt erbjudande och vi har koll på hur du når ut till din målgrupp. Naturligtvis kan vi inte allt om ditt företag med en gång, men vi är vana vid att sätta oss in i nya verksamheter och tratta ut det som är viktigt. Och vi är väldigt nyfikna och frågvisa, så vi ger oss inte innan vi har det vi behöver.

Vi kan göra allt från loggor och grafiska manualer till strategier för hur du ska få fler leads, men vi kan också fungera som en marknadsavdelning och producera foldrar, visitkort eller det som behövs för tillfället.

Hur vet jag vad jag behöver?

Ibland vet man ju inte vad man ska börja med, men det fina är att du inte behöver veta. Vi vet nämligen oftast det. Eftersom vi är vana vid att träffa kunder i just din situation* ser var det är lämpligt att börja någonstans.

*Ofta tror man att ens egen situation är helt unik, men det finns nästan alltid någon som upplevt något liknande.

Tänk om jag blir ruinerad?

Vi gör ingenting du inte har godkänt. Du får alltid en tydlig offert och flera avstämningar på vägen. Det är viktigt att veta vilken budget man har att röra sig med innan man sätter igång, både för oss och för dig. Vår verksamhet bygger på bra kundrelationer så det hade helt enkelt inte funkat att ruinera någon.

Vår verksamhet bygger på bra kundrelationer så det hade helt enkelt inte funkat att ruinera någon.

Vad behöver jag tänka på?

Innan du kontaktar oss bör du ha bestämt dig för att arbeta med varumärket. Det beslutet ska vara förankrat i verksamheten, så du slipper slåss internt under tiden. Att samarbeta med oss är lätt, men du ska vara beredd på att lägga ner lite tid på avstämningar och möten. Du ska såklart också ha en budget. Den behöver inte vara jättestor, men den ska vara på plats.
Vi gör vårt jobb allra bäst när vi kommer nära din verksamhet så att vi kan förstå den ordentligt, ju mer samarbete vi har desto bättre kommer resultatet att bli.