Den här tjänsten är nu tillsatt. Vi kommer berätta mer om det snart!

Vi växer och söker en ny kollega med sälj- och kundansvar! Hel- eller deltid. Var med och forma din roll som säljare, säljande produktionsledare eller varför inte säljande webbutvecklare?

Du är varmt välkommen till en design- och kommunikationsbyrå med en inspirerande blandning av kompetenser och kunder, supertrevligt kontor i centrala Göteborg och stora möjligheter till inflytande och gehör för dina idéer.

Design- och kommunikationsbyrån Bridget har funnits sedan 2015 och jobbar med egna kunder, i nätverk och som leverantör till andra byråer. Vårt fokus är varumärke, design och engagerande innehåll, främst digitalt. Tack vare mångårig och bred erfarenhet, och vår snudd på nördiga nyfikenhet, funkar vi så bra med många olika verk­samheter och mål­grupper.

Tack vare en kombination av mångårig och bred erfarenhet, och vår snudd på nördiga nyfikenhet, har vi många olika verk­samheter och mål­grupper.

Kompetens och meriter

Vi söker dig som har:

  • några års erfarenhet av sälj, helst har du haft ansvar för både befintliga kunder och tagit nya kontakter
  • utbildning/erfarenhet av produktionsledning eller annan syssla i vår bransch är meriterande och användbart!

Vår rekryteringsprocess

  1. Efter vår första kontakt (läs under “Så här söker du”) kallar vi löpande de vi tycker är särskilt intressanta för jobbet till en första intervju. Detta möte sker om möjligt i Göteborg, eller via länk.
  2. Om fortsatt intresse föreligger från båda parter (ursäkta en särdeles trist och klinisk mening) vill vi gärna träffa dig på en kaffe eller liknande på vårt kontor.
  3. Beroende på din profil och kompetens tar vi gärna referenser och kanske ett arbetsprov som sista steg innan en anställning är aktuell. Vi tillämpar provanställning, 6 månader.

Vårt erbjudande till dig

  • Hel- eller deltid, tillsvidareanställning efter provanställning
  • Fast lön
  • Friskvårdsbidrag
  • Pensionsavsättning
  • Hyfsat flexibel arbetstid och arbetsplats

Så här söker du

Ansökan skickas till jobb@wearebridget.com. Skriv ett par rader om varför du vill jobba med oss och länka gärna till uppdaterad Linkedinprofil, eller bifoga CV. Om du nyligen gjort något, eller varit del av något du tror vi är särskilt intresserade av, länka gärna till det.